VELKOMMEN I KLUBBEN

Fra skrald til flotte vilde dyr

Hver dag smider vi rigtig meget skrald ud. Men mange af de hverdagsting, vi har derhjemme, kan bruges til at lave forskellige seje dyr med. Gør som Jacinta fra Ramasjang, og forvandl dit hverdagsskrald til flotte vilde dyr.

TEST DIG SELV PÅ DIN VIDEN OM VILDE DYR OG NATUR

Ved du, hvor meget en blåhval vejer? Eller hvad Danmarks mest truede dyr er? Dyk ned i PandaClub's challenges, og test din viden om vilde dyr og natur. Der kommer løbende flere nye challenges til.

PANDACLUB ER FOR ALLE

Som medlem af PandaClub støtter du WWF’s arbejde i hele verden, og du og din familie bliver en del af vores fællesskab baseret på viden, fascination og kærlighed til naturen.  

Lige nu er PandaClub dog under udvikling, hvorfor du ikke kan tilmelde dig klubben her i juni måned. Den nye PandaClub relanceres den 1. juli 2021. 

Er du nysgerrig på den nye PandaClub, så skriv dig op til nyhedsbrevet her, og vi vil kontakte dig, når vi har nyt.  

KLAM? DET KAN DU SELV VÆRE

Mikrobiolog Andreas Kvist og hans trofaste side-kick, Bente, zoomer ind på de slimede, uhyggelige og kriblende dele af naturen. Se med, hvis du tør!

DYK NED I ET HELT VILDT OG LEVENDE MAGASIN

Er du også fascineret af naturen og vilde dyr? 

Vores flotte PandaClub-magasin er fyldt med spændende historier, vilde dyr, plakater, gør-det-selv-tips og meget mere. Alt sammen med dyrene i fokus. 

Så start her!

UDFORSK DYR FRA HELE VERDEN

Tag med PandaClub's store dyreleksikon på en rejse rundt om alverdens spændende og fascinerende dyr.

KOM MED!

Er du tilmeldt som PandaWarrior i tidsrummet fra den 1. juni 2020 til og med den 1. juni 2021, så kan du og din familie tage til spændende PandaClub-arrangementer frem til den 30. juni 2021. Tag sammen afsted her.  

PSST… HAR DU SET VORES VILDE T-SHIRTS?

Vi har mange fede ting, som du kan ønske dig i gave.

HAR DU ET SPØRGSMÅL?

Går du og undrer dig over noget, du har set i naturen? Eller er der noget, du vil vide om vilde dyr, natur, plastik, klima eller noget helt andet, så skriv til os. Vi samler en bunke og besvarer spørgsmål løbende.