KOM I SKANDINAVISK DYREPARK MED PANDACLUB

Hver dag i pinsen fra fredag den 21. maj til og med mandag den 24. maj inviteres du og din familie med på Ekspedition Isbjørn i Skandinavisk Dyrepark. Du bestemmer selv, hvilken dag du kommer.

Vi tager dig med på netop denne vigtige ekspedition, fordi naturen og dyrene i Arktis står overfor en stor udfordring - her er havisen ved at forsvinde! Derfor skal du møde nogle af de spændende dyr, der trives rigtig godt i den arktiske kulde – nemlig isbjørnen, polarræven og moskusoksen. 

Med hjælp fra Pangu og PandaForce-teamet guides du og din familie gennem spændende udfordringer og lege, der gør jer klogere på dyrelivet i Arktis og de udfordringer, som de seje arktiske dyr står overfor. De har nemlig brug for jeres hjælp!

Er du klar til en sjov og oplevelsesrig dag i Skandinavisk Dyrepark?

Det håber vi, for vi glæder os helt vildt til at have dig med ombord på ekspeditionen!

PRAKTISKE INFORMATIONER

Åbningstider: Du kan deltage i Ekspedition Isbjørn hver dag i pinsen, hvor Skandinavisk Dyrepark er åben i tidsrummet kl. 10-17. 

Adgang: Er du PandaWarrior, kan du komme gratis ind og tage 3 familiemedlemmer (søskende, forældre, bedsteforældre og oldeforældre) med. Du skal blot huske dit PandaWarrior-kort og sygesikring.

Er dit barn ikke PandaWarrior