KOM I REE PARK SAFARI MED PANDACLUB

Lørdag den 29. maj 2021 inviteres du og din familie til PandaClub event i Ree Park Safari. Her vil I blive en del af et spændende spil, hvor det gælder om at finde ud af, hvordan I kan hjælpe dyrene i Masai Mara. Masai Mara er et fantastisk naturreservat og nationalpark, som er hjem for tusindvis af vidunderlige dyr og planter.

For at spille med skal du medbringe din egen terning, som vil lede dig rundt til forskellige steder i parken. Hvert sted får du en masse seje ting at vide om dyrene på den afrikanske savanne, og du vil blive testet på både hurtighed, klogskab og din evne til at finde vej. Til spillet skal vi også bede jer medbringe en mobiltelefon, hvorpå I har downloadet en app, som kan scanne QR-koder. 

Vi glæder os til en supersjov og lærerig dag sammen med dig og din familie i Ree Park Safari!

PRAKTISKE INFORMATIONER

COVID-19 restriktionerne ændres med jævne mellemrum, og derfor beder vi dig om at holde øje med de gældende restriktioner på Ree Parks hjemmeside forud for eventen.

Medbring: en terning og en mobiltelefon, hvorpå du har downloadet en app, som kan scanne QR-koder.

Adgang: Er du PandaWarrior, kan du komme gratis ind og tage 3 familiemedlemmer (søskende, forældre, bedsteforældre og oldeforældre) med. Du skal blot huske dit PandaWarrior-kort og sygesikring.

Er dit barn ikke PandaWarrior?