KOM I KATTEGATCENTRET MED WWF OG H&M

Sømrokkerne i de danske farvande bliver færre og færre, og de har brug for DIN hjælp! Kom i Kattegatcentret lørdag den 22. august kl. 10-17 som rokkekriger, og vær med til at sætte sømrokker ud sammen med WWF Verdensnaturfonden og H&M.

I kommer med på en spændende rokke-skattejagt, som tager jer rundt i Kattegatcentrets fascinerende univers, og måske er du den heldige, som får lov til at sætte en sømrokke ud i Kattegat sammen med os. Vi trækker nemlig lod blandt alle jer, som indleverer jeres navn på dagen, så nogle få af jer kommer rent faktisk til at sætte en vaskeægte sømrokke ud fra Kattegatcentret på dagen. Og gennemfører du og din familie skattejagten, så er I også med i konkurrencen om et gavekort til en værdi af 1.000 kroner fra H&M og en gavepose med lækre ting fra WWF Verdensnaturfondens webshop.

Så, er du klar til at rokke Kattegatcentrets vidunderlige verden den 22. august? Det håber vi!

Vi glæder os i hvert fald vildt meget til en supersjov dag med dig og din familie i Kattegatcentret!

Program

Kl. 10.00: Juhuu! Kattegatcentret åbner. Rokke-skattejagten kan tages hele dagen.

Kl. 11.30-12.00: Rokkeudsætning nr. 1: Tre heldige vindere sætter rokker ud  

Kl. 13.30-14.00: Rokkeudsætning nr. 2: Tre heldige vindere sætter rokker ud  

Kl. 17.00: Kattegatcentret lukker. Rokke-skattejagten er slut.

Sammen om et hav af liv

WWF Verdensnaturfonden og H&M har indgået et samarbejde, som sætter fokus på det hav af liv, der befinder sig i havet rundt omkring Danmark, blandt andet ved at sætte sømrokker ud. Siden 2018 har de små sømrokker vokset sig store, og i august 2020 sætter vi så de første sømrokker ud i Kattegat. Læs mere om projektet her

PRAKTISKE INFORMATIONER

Adgang: Er du PandaWarrior, kan du komme gratis ind og tage 3 familiemedlemmer (søskende, forældre, bedsteforældre og oldeforældre) med. Du skal blot huske dit PandaWarrior-kort og sygesikring.

Er dit barn ikke PandaWarrior