Kom i Universe Science Park med PandaClub

Lørdag den 7. september 2019 kl. 10-17 inviteres du i Universe Science Park på selveste Naturens Dag.

Her kan du få et kig ind i fremtiden, og høre en fængslende fortælling om, hvordan verden har ændret sig siden 2019. Det vil både blive lidt uhyggeligt, men også rigtig sjovt og opløftende. Du vil nemlig lære vinden og solen bedre at kende og få en masse gode råd til, hvad du kan gøre i din hverdag for at bevare vores fantastiske planet og de enestående dyr, der bor på den.

På dagen vil du også få mulighed for at få din helt egen algelampe med hjem. Det eneste, du skal gøre, er at medbringe et rent genbrugsglas med låg hjemmefra (helst et i pesto- eller syltetøjsstørrelse, som kan rumme 20 ml).

PROGRAM

Eventen kickstartes med et teaterstykke, som vil blive vist på søen ad tre omgange:

Kl. 11.00:   1. visning
Kl. 13:00:   2. visning
Kl. 15.30:   3. visning 

Det er således underordnet, om du dukker op ved søen kl. 11, 13 eller 15.30, men vi anbefaler, at du starter ud med en af disse tre visninger, så du får den fulde PandaClub-oplevelse.

Undervejs i forestillingen vil vi synge en sang, som er lavet specielt til Naturens Dag, og vi håber, I vil hjælpe os med at synge den. I kan allerede nu se og øve jer på sangen i videoen her.

Du kan også tilmelde dig eventen på Facebook her, og få de seneste opdateringer.
Vi glæder os helt vildt til at se jer til en fantastisk dag i Universe Science Park!

PRAKTISKE INFORMATIONER

Adgang: Er du PandaClub medlem, kan du komme gratis ind og tage 3 familiemedlemmer (søskende, forældre, bedsteforældre og oldeforældre) med. Du skal blot huske at medbringe dit PandaClub-kort og sygesikringsbevis.

Er dit barn ikke medlem af PandaClub? – Bliv medlem her.

Er dit barn ikke medlem af PandaClub? – Bliv medlem her.

Bliv medlem af PandaClub