Kom i Ree Park Safari med PandaClub

Lørdag den 21. september 2019 kl. 10-17 inviteres du og din familie i Ree Park Safari, hvor I vil blive klogere på krybskytteri og trofæjagt og kan være med til at gøre en forskel for dyrene i Kenya.

PROGRAM

Der vil være en række spændende fortællinger rundt omkring i parken, og når I ankommer, vil I få udleveret et kort, som fortæller jer, hvor og hvornår fortællingerne starter. Den sidste fortælling går i gang kl. 13.00, så kom gerne inden da.

Udover fortællingerne vil der også være et kæmpe legetøjsloppemarked, hvor alt, der bliver solgt, vil gå til at sikre, at der bliver passet godt på dyrene i Kenya. Så hvis du har noget legetøj, du ikke bruger, og som du godt kunne tænke dig at donere til loppemarkedet for at hjælpe dyrene i Kenya, så tag det med i Ree Park Safari den 21. september. Så ser vi, om ikke vi kan få det solgt.

Og hvis ikke du har noget legetøj, du gerne vil af med, så er det også helt okay. Vi er blot super glade for, at du og din familie kommer og deler jeres kærlighed til naturen og dyrene. Ønsker I selv at købe noget på loppemarkedet, må I dog meget gerne medbringe kontanter på dagen.

I kan tilmelde jer eventen på Facebook og få de seneste opdateringer her

Vi glæder os til at se jer til en rigtig dejlig dag i Ree Park Safari!

PRAKTISKE INFORMATIONER

Adgang: Er du PandaClub medlem, kan du komme gratis ind og tage 3 familiemedlemmer (søskende, forældre, bedsteforældre og oldeforældre) med. Du skal blot huske at medbringe dit PandaClub-kort og sygesikring.

Kontanter: Ønsker du og din familie selv at købe noget på loppemarkedet, så husk at medbringe kontanter på dagen.

Er dit barn ikke medlem af PandaClub? – Bliv medlem her.

Er dit barn ikke medlem af PandaClub? – Bliv medlem her.

Bliv medlem af PandaClub