Kom i Knuthenborg Safaripark med PandaClub

Torsdag den 17. oktober klokken 10-17 inviteres du og din familie i Knuthenborg Safaripark til en sjov og oplevelsesrig dag i myrens tegn. Her kan I få indblik i, hvor seje og vigtige selv de mindste skabninger i naturen er.

Klæd jer ud som myrer, og tag med på myresafari i parken, hvor I kan:

  • lære mere om, hvordan naturen hænger sammen.
  • prøve kræfter med nogle af de udfordringer, som myren står over for hver eneste dag.
  • blive klogere på, hvordan vi kan passe på vores natur, og hvorfor det er vigtigt at passe på selv de mindste dyr og insekter i den.

Se, hvordan du laver dine egne følehorn, i videoen herunder.

Alle PandaClub-aktiviteterne foregår i Limpopoland, hvor vi holder til i skoven foran parkeringspladsen og ovre ved Kilimanjaro, som i dagens anledning er udklædt som en gigantisk myretue.

I kan tilmelde jer eventen på Facebook, og få de seneste opdateringer her

Vi glæder os til at se jer til en lærerig dag fyldt med action og leg i Knuthenborg Safaripark!

PROGRAM

Du kan komme på myresafari hele dagen, og det er derfor underordnet, om du møder op i Limpopoland kl. 10, kl. 13 eller på et helt tredje tidspunkt – så længe det er i tidsrummet kl. 10-17. Alle aktiviteterne foregår dog udenfor, så husk at tage tøj på efter vejret – og også gerne noget, som må blive beskidt.

Udover PandaClub eventen byder Knuthenborg Safaripark også på masser af sjove og skræmmende Halloween-oplevelser i efterårsferien. Gå ind på deres Facebook-side for at læse mere.

PRAKTISKE INFORMATIONER

Adgang: Er du PandaClub medlem, kan du komme gratis ind og tage 3 familiemedlemmer (søskende, forældre, bedsteforældre og oldeforældre) med. Du skal blot huske at medbringe dit PandaClub-kort og sygesikring.

Husk at tage varmt tøj på, som må blive beskidt.

Er dit barn ikke medlem af PandaClub? – Bliv medlem her.

Er dit barn ikke medlem af PandaClub? – Bliv medlem her.

Bliv medlem af PandaClub