KLÆD DIT BARN PÅ TIL FREMTIDEN

PANDACLUB ER FOR ALLE

PandaClub er for alle børn fra 0 til 16 år, og det er helt gratis at være med som PandaFighter.

Er dit barn PandaFighter, får I masser af viden og underholdning om naturen - både her på websitet og gennem nyhedsbreve. Dog er det værd at overveje, om du skal opgradere til PandaWarrior og få meget mere af det hele.

PandaWarrior koster 250 kroner (+ 29 kroner for levering) om året, og som PandaWarrior får barnet - foruden fordelene fra PandaFighter - også et personligt PandaClub-kort og en masse fysisk og online materiale løbende. Derudover støtter barnet vores igangværende mission om at beskytte en truet dyreart. En mission, som vi løbende fortæller om og engagerer jer i.

Og som noget helt ekstraordinært får du, som en del af vores PandaWarrior introtilbud, også adgang til en række attraktioner frem til og med den 30. juni 2021, ligesom de første 500 tilmeldte vil få en superfed tegneserie om gorillaen, Koko, der er på mission for at redde naturen.

PandaFighter

(Gratis)

  • Elektronisk medlemsbevis
  • Adgang til vores online challenges m.m.
  • Nyhedsbreve

PandaWarrior

(250 kr. årligt + levering)

  • Fysisk medlemskort og diplom for din støtte
  • Adgang til vores online challenges m.m.
  • Nyhedsbreve
  • Invitationer til eksklusive aktiviteter
  • Ekstraordinær adgang til en række attraktioner frem til den 30/6 2021
  • PandaClub-magasinet fire gange om året
  • Du støtter et konkret WWF-projekt

PANDACLUB. FOR NÆSTE GENERATION

Naturen er vild og vidunderlig, men den er også under kæmpe pres. I WWF Verdensnaturfonden tror vi på, at verden bliver til et bedre sted, hvis vi giver naturglæden videre til næste generation. Derfor er PandaClub's mission at lære, inspirere og give danske børn oplevelser, der alle peger mod en fremtid, hvor mennesker lever i harmoni med naturen.

Børn er født nysgerrige. De vil gerne vide, hvorfor mariehønen har prikker, og hvor hurtigt en tiger kan løbe. De vil også gerne vide, hvorfor regnskoven brænder, og hvorfor arter forsvinder. Og de vil også gerne vide, hvad de kan gøre for at redde naturen. For løsningerne – de findes!

PandaClub er for alle børn og familier, der holder af naturens vidundere. Gennem underholdning inspirerer vi børn til at være optimistiske på naturens vegne. Gennem konkrete handlinger og løsninger inspirerer vi børn til at bruge naturen.

Det gode ved naturglæde er, at den smitter. Børnenes fascination kan jo ende med at sprede sig og skabe en hel generation, der er vild med naturen.

VÆR MED TIL AT FORDOBLE ANTALLET AF TIGERE

Som PandaWarrior er du med til at støtte en af verdens truede dyrearter. Lige nu støtter PandaClub tigeren - en af verdens mest ikoniske og mest truede dyrearter. For 100 år siden var der 100.000 vilde tigere i verden, i dag er der knap 4.000 tilbage.

Heldigvis kæmper WWF Verdensnaturfonden hver dag for at bevare tigerens levesteder, stoppe krybskytteri og give verdens vilde tigere en fremtid. Der er masser af løsninger til, hvordan vi redder tigeren, og vores ambition er at fordoble antallet af vilde tigere i naturen inden 2022.

Kom med på missionen, så sender vi jer løbende opdateringer fra vores arbejde. For eksempel vil der være videoer fra WWF i felten, quizzer om tigeren og tips til, hvad du kan gøre for at give tigeren en fremtid.

FÅ PANDACLUB-MAGASINET DIREKTE I POSTKASSEN

Som PandaWarrior modtager I automatisk vores flotte PandaClub-magasin fire gange om året. Magasinet er propfyldt med flotte billeder og spændende viden om dyr og natur.

Derudover er der i hvert nummer en fin dyreplakat, brevkasse og inspiration til aktiviteter eller gode naturoplevelser. God fornøjelse!

FÅ SJOVE OG LÆRERIGE OPLEVELSER MED DIT BARN

Er dit barn PandaWarrior? Så kan I sammen tage med her.

HAR DU SET VORES VILDE T-SHIRTS?

…eller vores madkasser, vandflasker, malebøger eller bamser? WWF’s webshop er fyldt med fede gaveideer, og køber du noget hos os, støtter du vores projekter for mere vild natur og flere vilde dyr. Tag et kig, og se, om den næste gave til din pode gemmer sig derinde.

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Har du spørgsmål til PandaClub?
Find svar på de ofte stillede spørgsmål her.