OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Her finder du svarene på spørgsmål vedrørende PandaClub.
Tryk på spørgsmålene for at se svaret.

PandaClub er for alle børn og familier, der holder af naturens vidundere. Vores mission er at inspirere børn til at være optimistiske på naturens vegne.  

Fra den 1. juli 2021 relanceres PandaClub. Er du nysgerrig på at vide mere om det nye koncept og modtage de seneste opdateringer fra PandaClub, så tilmed dig nyhedsbrevet her.

Lige nu er PandaClub under udvikling, hvorfor du ikke kan tilmelde dig klubben her i juni måned. Den nye PandaClub relanceres den 1. juli 2021.

Er du nysgerrig på den nye PandaClub, så skriv dig op til nyhedsbrevet her, og vi vil kontakte dig, når vi har nyt.

Har du tilmeldt dit barn som PandaWarrior i perioden fra den 1. juni 2020 til den 1. juni 2021, får dit barn: 

  • Adgang til vores digitale indhold (challenges, film, m.v.) 
  • Nyhedsbreve 
  • Invitationer til eksklusive aktiviteter frem til den 30. juni 2021 
  • PandaClub-magasinet fire gange om året 
  • Du støtter Mission ’Flere vilde striber i naturen’ 
  • Gratis adgang til en række attraktioner frem til og med den 30. juni 2021. 

Indtil nu har PandaClub været for alle børn i alderen fra 0 til og med 16 år. 

Fra den 1. juli 2021 relanceres PandaClub. Er du nysgerrig på at vide mere om det nye koncept og modtage de seneste opdateringer fra PandaClub, så tilmeld dig nyhedsbrevet her.

Har du tilmeldt dit barn som PandaWarrior i perioden fra den 1. juni 2020 til den 1. juni 2021 gælder dit medlemskab i 12 måneder fra tilmeldingsdatoen.  

Fra den 1. juli 2021 relanceres PandaClub. Du kan modtage de seneste opdateringer om det nye koncept ved at tilmelde dig nyhedsbrevet her. 

PandaClub-magasinet udkommer fire gange om året og bliver sendt hjem til dig og dit barn, hvor I sammen kan hygge jer med det. Bladet udkommer typisk i marts, juni, september og december.

Hvis du har tilmeldt dit barn som PandaWarrior i perioden fra den 1. juni 2020 til den 1. juni 2021 bliver din velkomstpakke sendt med Quickpost, så snart du har købt medlemskabet. Der kan gå op til 5 hverdage før modtagelse. 

Hvis du har tilmeldt dit barn som PandaWarrior i perioden fra den 1. juni 2020 til den 1. juni 2021, bliver du foruden medlemskabets pris opkrævet 29 kr. for forsendelse, da det er det, det koster at sende velkomstpakken med Quick-post i Danmark. 

Hvis du har tilmeldt dit barn som PandaWarrior i perioden fra den 1. juni 2020 til den 1. juni 2021, har du modtaget et medlemskort.  

Hvis du mister dit kort, eller har brug for et ekstra, kan du bestille et nyt for 50 kronerher. Der går cirka 5 hverdage, fra du bestiller, til du modtager kortet. Du får kun brug for medlemskortet i forbindelse med besøg i attraktionerne, og disse har du kun gratis adgang til frem til den 30. juni 2021. 

Hvis du har tilmeldt dit barn som PandaWarrior i perioden fra den 1. juni 2020 til den 1. juni 2021, har du 14 dages returret, fra du modtager din velkomstpakke. For at få pengene retur skal du sende medlemskortet til PandaClub, som skal have det i hænde senest 14 dage efter din modtagelse af velkomstpakken. Husk at vedlægge et skriv om, at du ønsker returnering samt dit registrerings- og kontonummer. 

Send kortet til adressen: 

WWF Verdensnaturfonden 

Att. PandaClub 

Svanevej 12 

2400 København NV 

Det er desværre ikke muligt lige nu at give et PandaClub-medlemskab i gave. Vi håber dog meget på, at det på sigt bliver muligt. 

Hvis du i tiden før den 1. juni 2020 har købt et PandaClub-gavekort, så kan du udfylde gavekortet og sende det ind med posten. Du kan også efter aftale maile et foto af gavekortet – ring til medlemsservice på tlf: 35363635, og hør nærmere. 

Vores åbningstider er i hverdagene kl. 10-14. 

Du kan skrive til PandaClub’s medlemsservice på PandaClub@wwf.dk eller ringe på tlf: 35363635.

Vores åbningstider er i hverdagene kl. 10-14.

Ønsker du at ændre dine personoplysninger såsom adresse, telefon, mail eller andet, bedes du kontakte PandaClub medlemsservice på mail: PandaClub@wwf.dk eller tlf: 35363635.

Vores åbningstider er i hverdagene kl. 10-14.

Dine personoplysninger behandles i henhold til gældende lovgivning om beskyttelse af personoplysninger og vores Privatlivspolitik.

Hvis du ikke kan acceptere Privatlivspolitikken, bedes du undlade at benytte denne hjemmeside.

Med dit medlemskort har du ubegrænset adgang til disse attraktioner frem til den 30. juni 2021.

Har du tilmeldt dit barn som PandaWarrior i perioden fra den 1. juni 2020 til den 1. juni 2021, så har du mulighed for at deltage i vores PandaClub-arrangementer frem til den 30. juni 2021.  

Efter den 30. juni 2021 vil der ikke længere være adgang til dyreparkerne. 

Fra den 1. juli 2021 relanceres PandaClub. Er du nysgerrig på at vide mere om det nye koncept og modtage de seneste opdateringer fra PandaClub, så tilmeld dig nyhedsbrevet her.

Hvis du har tilmeldt dit barn som PandaWarrior i perioden den 1. juni 2020 til den 1. juni 2021, er du med i ’Mission flere vilde striber i naturen’, som støtter en af verdens mest ikoniske og mest truede dyrearter, nemlig tigeren.  

For 100 år siden var der 100.000 vilde tigere i verden, i dag er der knap 4.000 tilbage. Heldigvis kæmper WWF Verdensnaturfonden hver dag for at bevare tigerens levesteder, stoppe krybskytteri og give verdens vilde tigere en fremtid. Der er masser af løsninger til, hvordan vi redder tigeren, og vores ambition er at fordoble antallet af vilde tigere i naturen inden 2022. 

Ønsker du at afmelde dig som PandaWarrior, skal du ikke foretage dig noget. Medlemskabet udløber af sig selv efter 12 måneder.