OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Her finder du svarene på spørgsmål vedrørende PandaClub.
Tryk på spørgsmålene for at se svaret.

PandaClub er for alle børn og familier, der holder af naturens vidundere. Gennem underholdning inspirerer vi børn i alderen 0-16 år til at være optimistiske på naturens vegne. Gennem konkrete handlinger og løsninger inspirerer vi børn til at bruge naturen.

Du kan melde dit barn ind i PandaClub her.

Som PandaFighter får du:

  • Et elektronisk medlemsbevis
  • Adgang til vores digitale indhold (challenges, film, m.v.)
  • Nyhedsbreve

Som PandaWarrior får du:

  • Et fysisk medlemskort og et diplom for din støtte
  • Adgang til vores digitale indhold (challenges, film og m.v.)
  • Nyhedsbreve
  • Invitationer til eksklusive aktiviteter
  • PandaClub-magasinet fire gange om året
  • Du støtter et konkret WWF-naturbevarelsesprojekt
  • Gratis adgang til en række attraktioner frem til og med den 30. juni 2021.

PandaClub er for alle børn i alderen fra 0 til og med 16 år.

PandaFighter er vores gratis medlemskab, som løber frem til og med, at dit barn fylder 16 år.

PandaWarrior-medlemskabet gælder i 12 måneder. Når du har tilmeldt dit barn som PandaWarrior bliver medlemskabet dog automatisk fornyet hvert år – enten via MobliePay Subscriptions eller dit kreditkort. Men før fornyelsen træder i kraft, kontakter vi dig med en påmindelse i god tid, inden vi trækker pengene, så du kan nå at afmelde dit abonnement, hvis du ikke ønsker at være PandaWarrior længere.

Du kan afmelde dig PandaFighter via linket nederst i nyhedsbrevet.

PandaClub-magasinet udkommer fire gange om året og bliver sendt hjem til dig og dit barn, hvor I sammen kan hygge jer med det. Bladet udkommer typisk i marts, juni, september og december.

Velkomstpakken bliver sendt med Quickpost, når du har købt et PandaWarrior-medlemskab. Der kan gå op til 5 hverdage før modtagelse.

Foruden medlemskabets pris bliver du opkrævet 29 kr. for forsendelse, da det er det, det koster at sende velkomstpakken med A-post i Danmark.

Hvis du mister dit kort, eller har brug for et ekstra, kan du bestille et nyt for 50 kroner ved at skrive til PandaClub@wwf.dk. Der går cirka 5 hverdage, fra du bestiller, til du modtager kortet.

Du har 14 dages returret, fra du modtager kortet. For at få pengene retur skal du sende medlemskortet til PandaClub, som skal have det i hænde senest 14 dage efter din modtagelse af kortet. Husk at vedlægge et skriv om, at du ønsker returnering samt dit registrerings- og kontonummer.

Det er desværre ikke muligt lige nu at købe et PandaWarrior-medlemskab i gave, men vi arbejder på det.

Du udfylder gavekortet og sender det ind med posten. Du kan også efter aftale maile et foto af gavekortet – ring til medlemsservice på tlf: 35363635, og hør nærmere.

Vores åbningstider er i hverdagene kl. 10-14.

Du kan skrive til PandaClub’s medlemsservice på PandaClub@wwf.dk eller ringe på tlf: 35363635.

Vores åbningstider er i hverdagene kl. 10-14.

Ønsker du at ændre dine personoplysninger såsom adresse, telefon, mail eller andet, bedes du kontakte PandaClub medlemsservice på mail: PandaClub@wwf.dk eller tlf: 35363635.

Vores åbningstider er i hverdagene kl. 10-14.

Dine personoplysninger behandles i henhold til gældende lovgivning om beskyttelse af personoplysninger og vores Privatlivspolitik.

Hvis du ikke kan acceptere Privatlivspolitikken, bedes du undlade at benytte denne hjemmeside.