KOM I RANDERS REGNSKOV MED PANDACLUB

Søndag den 20. juni kl. 10-17 kan du og din familie komme på oplevelse i Randers Regnskov. Vi tager dig på en tidsrejse tilbage til tiden før den sidste istid. Dengang der levede både elefanter, næsehorn og hulehyæner i vores del af verden.

På tidsrejsen kommer du på en mission, som går ud på at finde ud af, hvorfor disse magiske dyr forsvandt. Gennem superfede opgaver og spændende oplevelser vil du få de ledetråde, som giver dig svarene. Og undervejs vil du også blive klogere på klimaforandringer og vild natur.

Er du klar til en sjov og lærerig dag i Randers Regnskov? Det håber vi, for vi glæder os helt vildt til at se dig!

PRAKTISKE INFORMATIONER

Adgang: Er du PandaWarrior, kan du komme gratis ind og tage 3 familiemedlemmer (søskende, forældre, bedsteforældre og oldeforældre) med. Du skal blot huske dit PandaWarrior-kort og sygesikring.

Beklædning: Alle stationer er udendørs, så husk at klæde jer på efter vejret. 

Corona-restriktioner: Alle gæster på 15 år eller derover skal kunne påvise en negativ coronatest, som ikke er mere en 72 timer gammel. 

Medbring: mobiltelefon og høretelefoner.

Åbningstid: Randers Regnskov er åben den 20. juni i tidsrummet kl. 10-17. Som regel er der dog mest travlt fra kl. 10 til 14, hvorfor du kan forvente kø i dette tidsrum.