FAQ – OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Her kan du finde svar på nogle af de spørgsmål, som vi ofte får.
Finder du ikke svaret her, er du altid velkommen til at kontakte os på enten mail eller telefon.

Mail: PandaClub@wwf.dk
Telefon: 3536 3635

Spørgsmål om PandaClub medlemskabet

Hvor længe gælder årskortet?

PandaClub medlemskabet gælder i et år fra den dag du modtager PandaClub årskortet.
Det vil altså sige, at hvis du modtager dit årskort d. 20/5-2018, gælder det til d. 20/5-2019. Der kan gå på til fem hverdage før man modtager medlemskabet.

Hvad er aldersgrænsen?

For at være medlem af PandaClub er det et krav, at du ikke er ældre end 16 år. Det vil sige, at medlemskabet gælder til og med 16 år.

Aldersgrænsen er 3-16 år, men der er mulighed for medlemskab hvis man er 0-3.

PandaClub bladet

PandaClub bladet udkommer fire gange om året.
Bladene udkommer i hhv.:

Marts
Juni
September
December

Attraktionerne

Med dit PandaClub Årskort, kan du komme gratis ind i: Tycho Brahe Planetarium, Universe, Randers Regnskov, Kattegatcentret, Knutenborg Safari, Ree Park og Safari, Skandinavisk Dyrepark, Den Blå Planet og AQUA Akvarium og Dyrepark. Da vi er en klub i konstant udvikling forbeholder vi os retten til ændringer af attraktionerne – til fordel for vores medlemmer.

Spørgsmål om PandaClub årskortet

Hvad er PandaClub årskort?

PandaClub Årskort er det kort, der viser hvor længe dit medlemskab er gyldigt og som giver dig ubegrænset adgang til 9 forskellige attraktioner i hele Danmark + plus en masse fede events for dig og din familie. Det er personligt og må kun benyttes af den som ejer medlemskabet. Husk altid dit sygesikringkort, når du skal besøge en af attraktionerne. Da vi er en klub i konstant udvikling forbeholder vi os retten til ændringer af attraktionerne – til fordel for vores medlemmer.

Levering af PandaClub årskort

Vi sørger for at oprette dig som medlem, udstede dit medlemskort og sende dig kort og medlemsblad indenfor fem hverdage fra modtagelsen af betaling. Desværre har vi ingen indflydelse på postomdelingen, men vi sender med Quick Post, der er det hurtigste. Hvis du betaler via girokort kan der gå op til 14 dage før du modtager dit medlemskab. Der er også mulighed for, at købe medlemskabet inde på vores kontor i København, dog kun efter aftale.

Jeg har mistet mit kort

Hvis du har mistet dit årskort, kan du bestille et nyt for 50 kr.-
Der går cirka fem hverdage, fra du bestiller, til du modtager kortet.

Klik her, for at bestille!

Ændringer til medlemskabet